Julinspiration XL

 
 
Äntligen börjar det närma sig! Som julälskare började det klia i fingrarna för länge sedan, men det är först nu en bit in i november man kan med att visa det. Mina garderober är redan fulla av julklappar och de senaste dagarna har både julklappspapper och hyacinter smygit sig in genom dörren. Som vanligt kan jag knappt bärga mig tills jag får sätta upp stjärnorna i fönstret och sprida juldoft i lägenheten.
 
 
 
  
Jag gillar när man julpyntar med saker man har hemma och använder året runt och bara tillsätter något extra för att ge det en julkänsla. Med en grankvist, kottar och lite extra levande ljus kommer man långt.
Om man kollar på trender vad gäller julpynt i år går det mycket hand i hand med vad som varit modernt under hösten - marmor och metaller, så har man redan inköpt sådana detaljer är det lätt att få en modern julkänsla.
Min jul kommer kompletteras med svart och vitt så att julen lättare smälter in i den övriga inredningen, samtidigt som det blir extra fint tillsammans med marmor, metaller och andra naturliga material som pälsar, trä, kottar och grankvistar.
 
Lyktan ovan är från H&M Home, duken från Ellos och marmorbrickan från Lagerhaus. Inspirationsbild från Broste Copenhagen.
 
 
 
 
Det är superfint att hänga flera julstjärnor i en klunga, gärna i mixade färger och material.
Lammskinn och julstjärna från Ellos, skärbräda från Granit och julkulor från H&M Home.
 
 
 
Granit tycker jag får till julen på ett exeptionellt sätt i år, med en fin blandning av rustikt och grafiskt. Flera av deras fina grejer har redan hittat hem till oss. Kalenderljuset är en favorit som de hade även förra året och som jag längtar tills att få hem i år igen.
 
På min pinterest har jag samlat inspiration till årets bästa högtid. Kika även på förra årets inspiration!
 
 
God jul!
advent heminredning inredning jul ljus marmor
0 kommentarer