Höstinspiration till balkongen

Som de flesta vet som har varit hemma hos mig så gillar ju jag tidningen Härligt Hemma, olika utgåvor ligger utspridda lite varstans - speciellt vid soffan där det just nu ligger säkert 10 stycken.
I den senaste tidningen tipsades det om hur man kunde göra det fint på balkong nu på hösten. Jag har aldrig ens tänkt på att man kan ha det fint på balkongen på hösten. Vår balkong har sett ut som en sopstation sedan renoveringen - gamla plastpåsar, döda blommor sedan i somras och diverse kvarglömda fimpar från snickarna. Har fått huvudvärk varje gång jag tittat ut, men tänkt att all skit nog spolas bort automatiskt till våren.
Fast så är det ju inte. Blev sjukt inspirerad och kavlade upp ärmarna, slängde all skit och dammsög upp det mesta av byggdammet som låg som en matta över hela balkongen. En tripp till blomsterlandet senare och nu ser det faktiskt jättemysigt ut där ute! Ljusslingan fick hänga kvar och sommarblommorna har bytts ut mot tåligare ljung, prydnadskål och en ganska stor en. Jutemattan fick även den ligga kvar vilket gör att det ser extra ombonat ut. Skall få juteväv av mamma att vira runt krukorna så att det blir ännu finare, sedan kanske det dyker upp en bild eller två här.
 
 
Jutematta från Bloomingville, pläd och kruka från H&M Home, lykta från Granit & ljusslinga från ICA Hemma.
balkong blommor höst inredning jute jutematta kål ljung ljus ljusslinga mys trädgård
1 kommentar
Dixi Wonderland

Älskar att titta i inredningstidningar :D